Hanne Damm Corell

Hanne er oprindeligt uddannet som sygehjælper og har mere end 10 års erfaring inden for dette erhverv.

Siden har hun været ansat hos ørelæge Per Bennicke og mødte der mange udfordrende arbejdsopgaver, og der så hun specielle behandlingsmetoder, hvilket startede spiren til at tænke sundhed på en anden måde.

Udover uddannelsen som zoneterapeut har Hanne siden uddannet sig som krops- og øre-akupunktør og derforuden fået undervisning i cranio-sacral-terapi, ernæring og vakuum-behandling. Hun benytter disse former for behandling i sin klinik.

Hanne er desuden uddannet fitness-instruktør og brugt denne viden i stillinger i Veje og Kolding.

Denne omfattende viden giver Hanne en omfangsrig baggrund for at kunne hjælpe, behandle og vejlede patienter. Som Hanne siger:

"Der er flere forskellige behandlingsformer indenfor det komplementære behandlingssystem, der i kombination hjælper kroppens ubalancer på flere forskellige måder - forstået således, at man kan hjælpe kroppen på vej med at genfinde energien og balancen igen. Det er kroppens egne selvhelbredende kræfter, der gør personen rask igen - terapeuten er en form for katalysator."

Hanne holder alle sine forskellige uddannelser "ved lige" i form af kontinuerlige efteruddannelses-kurser og opdateringer på nyheder indenfor de forskellige fag. Denne viden hentes både i Danmark og i udlandet. Yderligere så underviser Hanne i øreakupunktur og akupressur i udlandet.

Hanne træffes på klinikken Akupunktørgården i Kolding centrum.

 

Hannes CV

Akupunktør Hanne Damm Corell

Akupunktør og Zoneterapeut Hanne Damm Corell